12 skönhetstips

1. Vit kajal på vattenlinjen gör att du ser piggare ut, öppnar upp
dina ögon och gör även att dina ögon ser större ut.
 
2. Får du fett hår snabbt? Pröva tvätta håret med schampo två gånger när du duschar,
detta gör håret extra rent och det håller sig fräschare längre.
 
3. Ljus ögonskugga/highlighter under ögonbrynen
lyfter upp ansiktet och du får ett piggare intryck.
 
4. Har du svullna finnar? Isåfall kan du kyla den med en isbit så går svullnaden ner lite.
 
5. Fett hår, och brottom till t.e.x. skolan? Använd torrschampo! Tänk på att spraya ca 30 cm ifrån håret, sprayar du för nära kan håret bli vitt och se mjöligt ut!
 
6. Om du vill ha böjda fransar som ska hålla sig böjda under hela dagen kan du använda en vattenfast mascara efter att du blöjt fransarna, då håller det sig längre!
 
7. Använd helst makeupremover, ansiktsvatten och lotion från samma märke. Produkterna “jobbar bättre med varandra” och man får en snyggare och fräschare hy.
 
8. Är din eyeliner slut? Ta en smal eyelinerpensel och doppa den lite i din mascara,
måla på som vanlig eyeliner.
 
9. När man tvättar bort sminket är det väldigt lätt hänt att man inte riktigt får bort allt det svarta runt ögonen, ta då en tops med lite ansiktskräm på och det går hur enkelt som helst att ta bort det svarta under ögonen.

10. På vintern får man lätt nare, och efter det blir läpparna lätt torra och fnasiga, detta kan du "bota" genom att försiktigt skrubba dina läppar med en mjuk och blöt tandborste. Torka sedan försiktigt av läpparna med en handduk och använd återfuktande lipsyl.

11. Olja är jättebra att använda på naglarna! Det gör så att nagelbanden mjukas upp, naglarna blir inte lika torra och den nya nageln som växer ut blir starkare.

12. Värm din ögonfransböjare under varmvatten eller med en hårfön och böj sedan fransarna. Värmen fungerar som vilken plattång eller locktång som helst och fransarna böjer sig direkt och håller hela dagen.
 
 
// Josefine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0